Coaching

Het gaat om mensen

Mensen en ‘hun gedoe’ op de werkvloer (maar ook privé) of bij ontslag is de kern waar ik op inzoom. Ik doe dit in verschillende rollen als teamcoach, individueel coach maar ook als trainer.

Ik ben ok, jij bent ok

Mijn basis is altijd: Ik ben ok, jij bent ok! En als je dat tot diep in je wezen voelt, is er nooit zo veel aan de hand.

Geen standaard trajecten

De begeleiding die ik bied is niet standaard. Het is maatwerk en er wordt altijd samen met de klant – aan de hand van de vraag –  een plan gemaakt dat ‘goed’ voelt.

Ik kan je ondersteunen bij:

  • Personal coaching
  • Loopbaancoaching
  • Sollicitatiecoaching (met of zonder camera)
  • Executive coaching
  • Outplacement

Samenwerking met derden

Bij de outplacementrajecten die ik aanbied, werk ik samen met een specialist op het gebied van ‘LinkedIn’ en met een ‘Personal-branding’ deskundige.

Jacqueline Huisman is een zeer professioneel en creatief persoon die op maat gemaakte coaching sessies doet. Zij heeft mij begeleid in het vinden van een nieuwe baan, wat tot een succesvol resultaat heeft geleid. De voorbereiding bestond uit gesprekken, het opnemen daarvan op video en het bespreken het gevoerde gesprek, in lichaamstaal en vanuit de eigen competenties en kernkwaliteiten. Een aanrader voor een ieder die een verdieping wil op eigen kwaliteiten, zowel voor een carriereswitch als voor het continueren van bestaande dienstverbanden.
Eve Hopkins

Neem contact op

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en gebruiken van persoonlijke informatie om contact met je te kunnen opnemen.

Jacqueline Huisman

T:  06-52611980
E: info[at]jacquelinehuisman.nl

Pin It on Pinterest