Gevangen in het web van een ander. Hoe vervelend en beperkend is dat. Voor degene die het web heeft gesponnen is het een overleving, voor degene die verstrikt raakt in het web van een ander kan het zijn dood betekenen of een geamputeerd leven. Ik kan er over meepraten… Mijn geboorte stond in het teken van de ijzeren wetten van de logica. Wat was, mocht niet. Schuld en schaamte voerden de boventoon en de maatschappij zei: ‘Maak van de baby een zondebok.’ Achtenveertig jaar later ben ik los van alle verstrikkingen en gestopt de schaamte van mijn ouders te dragen. Ik voel me als herboren. Vanuit dat gevoel van vrijheid durfde ik mee te doen aan een verhalenwedstrijd.

Verhalenwedstrijd gewonnen

Ik ben de redactie van het tijdschrift Zin en hoofdredacteur Nathan Vos dankbaar voor de mooie verhalenwedstrijd die zij hebben georganiseerd. Het thema intuïtie maakte een verhaal in mij wakker dat er al heel lang zat. En dat ik er ook nog een prijs mee heb gewonnen, is als een kers op de slagroom.

Lees hier mijn verhaal.

Pin It on Pinterest