Jacqueline Huisman

Jacqueline Huisman

Teamcoaching - Coach - Trainer

Na tien jaar interim-opdrachten met de nadruk op HRM en een veel kleiner deel coaching, heb ik mijn focus veranderd.

Coaching, training en teams begeleiden

Coaching, training en teams begeleiden daar richt ik mij nu hoofdzakelijk op. Daar heb ik anderen veel te bieden, is mijn ervaring, dan zit ik helemaal op mijn plek. Mensen begeleiden bijvoorbeeld bij ontslag of als ze dreigen vast te lopen op het werk. Hen voorbereiden en coachen bij het zetten van een nieuwe loopbaanstap, inclusief outplacement. Of mensen helpen met een andere blik naar ‘hun gedoe’ te kijken, op de werkvloer en dikwijls ook privé. Dat doe ik in de rollen van individueel coach, teamcoach en ook als trainer. Certificaten die mijn vakmanschap ondersteunen zijn onder andere:

  • een 3-jarige opleiding Jungiaanse psychologie,
  • een opleiding tot Mindfulnesstrainer,
  • kernkwaliteiten van Daniel Ofman en
  • systemisch werk.

Privé

Mijn voorouders van moeders kant woonden eeuwenlang in Amsterdam. Zelf ben ik geboren in Bennekom en opgegroeid in Ede. Mijn jeugd doorgebracht op de Edese Schoolvereniging en op het Marnix College. Op mijn 19e als au pair naar Parijs vertrokken, daarna de Hotelschool afgerond en in Zwitersland en op een Grieks eiland gewoond en gewerkt. In 1994 in Amsterdam neergestreken en aan de HVA Personeel & Arbeid gestudeerd.
Sinds 1998 woon ik met Alexander in Amsterdam-West en later kwamen onze zoons Sebastiaan (2003) en Jasper (2004) erbij. Ik ben gek op de zee, leren, lezen en schrijven maar ook op koken voor fijne mensen.

In 2009 ben ik begonnen met het geven van yogalessen in Amsterdam Oud-West, zie www.yogaindebaarsjes.nl 

#Coach #Teamcoach # Trainer #Leidinggevende #Docent #Werving en selectie (inclusief expats) #Adviseur cultuurveranderingstraject #Coach leidinggevenden #Reïntegratiemanager #Assessor #Workshopleider