Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop ‘Netwerken voor werk’

16 maart 2018

€125

Je zo vrij als een vogel voelen op een borrel of netwerkbijeenkomst?

Heb je wel eens last van negatieve stemmetjes als je nieuwe mensen ontmoet? Of dat je met je mond vol tanden staat en denkt: Ik ben niet goed genoeg, mijn verhaal is vast niet interessant?

De baan voor het leven bestaat niet meer en ook in een vaste baan heb je tegenwoordig geen zekerheid. Solliciteren op een advertentie uit de krant is langzaam aan het uitsterven. Maar ook als zelfstandig ondernemer is netwerken, gebruik van sociale media steeds gangbaarder geworden om werk te vinden. Vind je dat netwerken maar niks en schrijf je liever een sollicitatiebrief, met als gevolg dat je er al 100 hebt verstuurd en je er moedeloos van wordt?

Zelf heb ik heel lang gedacht dat ik niet kon netwerken. Ik ben een tikkeltje verlegen en heb niet zulke vlotte praatjes. Toch zeggen mensen altijd dat ik zo’n goede netwerker ben. 

Jildou Oostenbrug

Jildou Oostenbrug Organisatieadviseur/coach zelfstandig én samen met Berckeley Square

Jacqueline is de “Queen Bee of networking”

Ze is een meester in het bedenken van ideeën en brengt deze direct in de praktijk door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Een daadkrachtige vrouw met een missie: mensen laten groeien en bloeien, door kansen voor hen te creeren met optimale inzet van netwerken. Echt een enorm plezier om met haar samen te werken! 

Op 16 maart 2018 organiseer ik een workshop ‘Netwerken voor werk’. In deze workshop neem ik je mee ‘op reis’ om te ontdekken waar bij jou de ‘triggers’ op netwerken zitten. We gaan dit vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

  1. Puur feitelijk: Wat is netwerken en hoe breng je je netwerk in kaart?
  2. Maar ook vanuit de Mindfulness: Waar ben jij met je aandacht als je in gesprek bent met een ander?
  3. We onderzoeken de innerlijke criticus door middel van het ‘onbewuste’. Die spreekt niet de taal van de ‘ratio’ maar gaat over beelden die volstrekt onlogisch lijken maar een schat aan waardevolle informatie bevatten.

Wat levert deze workshop je op?

  • Je hebt inzicht in jouw unieke netwerkvaardigheden
  • Een blij gevoel over jezelf – Ik ben ok
  • Je bent je bewust van je eigen overtuigingen en je innerlijke criticus
  • Inzicht in je netwerk en hoe je dit kunt inzetten

 

  • De workshop is inclusief koffie & thee & lunch. Er is plek voor 10 personen. Vol = vol
  • Bij aanmelding en betaling voor 15 december 2017 is er een vroegboekkorting van € 15,-.
Meer informatie / aanmelden

Belastingaftrek mogelijk

Voor zelfstandig ondernemers is de workshop aftrekbaar voor de belasting.

Voor particulieren is deze workshop als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de workshop gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Gegevens

Datum:
16 maart 2018
Kosten:
€125
Website:
www.jacquelinehuisman.nl

Locatie

Studio da Vasco

Pin It on Pinterest