Wandelcoaching

Wandelcoaching groot succes

Afgelopen jaar ben ik begonnen met wandelcoaching en de eerste geluiden zijn erg positief! We wandelen in het Vondelpark, Rembrandtpark of op andere paden en lanen. 

Eén van de grootste problemen in onze huidige tijd is dat we te veel in hun hoofd leven en daar niet altijd gelukkiger van worden. In tegendeel misschien wel. Wandelcoaching zet mensen letterlijk in beweging. Tijdens een wandeling voeren we op ontspannen wijze een coachgesprek. Stil zijn en gewoon de omgeving ervaren kan ook onderdeel zijn van wandelcoaching.

Bij wandelen hoef je niet direct te reageren op prikkels, eisen en verwachtingen. Je keert vanuit een meer beschouwende houding terug naar een eenvoudiger bestaan. Wandelen faciliteert daarmee een proces van zingeving en ‘zin beleving’. Het coachproces verloopt vaak gemakkelijker, zonder dat de coach of cliënt daar actief moeite voor hoeft te doen.

Wandelen op zich heeft al een helend effect. Daarnaast brengt het mensen in contact met hun lichaam.

Wandelcoaching is meer dan alleen regulier coachen terwijl je wandelt.

Door te wandelen heb ik het gevoel me meer open te stellen en durf ik meer te zeggen dan ik normaal zou doen. Het lijkt alsof mijn voetstappen mijn hersenen positief beïnvloeden.

Monique

Neem contact op

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en gebruiken van persoonlijke informatie om contact met je te kunnen opnemen.

Jacqueline Huisman

T:  06-52611980
E: info[at]jacquelinehuisman.nl

Pin It on Pinterest