Jacqueline Huisman is een zeer professioneel en creatief persoon die op maat gemaakte coaching sessies doet. Zij heeft mij begeleid in het vinden van een nieuwe baan, wat tot een succesvol resultaat heeft geleid. De voorbereiding bestond uit gesprekken, het opnemen daarvan op video en het bespreken het gevoerde gesprek, in lichaamstaal en vanuit de eigen competenties en kernkwaliteiten. Een aanrader voor een ieder die een verdieping wil op eigen kwaliteiten, zowel voor een carriereswitch als voor het continueren van bestaande dienstverbanden.

Eve Hopkins

Jacqueline heeft als interimmer een zeer goede indruk gemaakt. Zij is het perfecte voorbeeld van Hard on the Matter, Soft on the People. Ik heb in die paar maanden dat we samen hebben gewerkt, veel van haar geleerd.

Jimke Roos

Door het geven van vertrouwen en ruimte voor de eigen ontwikkeling van medewerkers, is Jacqueline een inspirerende leidinggevende voor professionals. Zonder op de voorgrond te treden weet Jacqueline, vertrouwen te winnen, mensen binnen organisaties te binden en daardoor zaken in ontwikkeling te brengen. Met veel plezier kijk ik terug op de jaren die we samen werkte. Zij gaf de aanzet voor de ontwikkeling die ik door maakte om te zijn waar ik nu op professioneel gebied sta.

Hanneke Jansen-Tode

Jacqueline heeft mij geholpen toen ik na 18 jaar besloot uit het onderwijs te stappen als docent. Zij heeft mij door loopbaanbegeleiding zelfvertrouwen teruggegeven. Zij doet dit op een warme, ontspannen maar zeer effectieve manier. Ik denk met veel dankbaarheid terug aan deze fijne en leerzame periode. Bedankt!

Manja ter Meulen

Ik ken Jacqueline vanaf 2001 als een vrouw met als belangrijkste kenmerk openheid. Zij staat open voor heel veel zaken die ogenschijnlijk los van elkaar lijken, maar die een samenhangend geheel aan kwaliteiten is bij het uitvoerend werk. Jacqueline pakt opdrachten consciëntieus op, geeft aan hoe ze het wil aanpakken en voert ze dan binnen de afgesproken tijd uit. Zij is een mensenmens met de gave om zaken voor mensen te kunnen ordenen zonder dat het bureaucratisch of betuttelend aan doet.

Antoinette Kat

Een belangrijke kracht van Jacqueline zit in het kernachtig verwoorden van wat er in je om gaat. Niet zelden heeft ze aan een halve zin al genoeg. Ik wendde mij tot haar omdat ik een nieuwe carrièrestap wilde zetten na een periode waarin ik me bepaald niet meer goed voelde in mijn werk. Aan zelfkennis ontbrak het me al niet, maar mede dankzij Jacqueline spring ik krachtiger, meer uitgesproken met die kennis om. De bewuste stap naar meer zelfprofilering via social media is hier een belangrijk voorbeeld van. Evenals het geleidelijk bouwen aan netwerken. Uiteindelijk moeten we het allemaal zelf doen, maar het is geen overbodige luxe daarbij begeleid te worden door iemand die vanuit integriteit en ruimdenkendheid met je meedenkt.

Bastiaan Slager

Positief, zakelijk, vriendelijk en capabel – zo herinner ik me Jacqueline als Hoofd P&O a.i. Ze had een goede inbreng zowel in het beleid als in de cultuur van de organisatie. Ik heb steeds zeer plezierig met haar samengewerkt.

Marco Brugmans

In mijn tijd als directeur heb ik Jacqueline in eerste instantie leren kennen als hoofd P&O. Naast haar deskundigheid viel zij op door haar ambitieuze plannen en de succesvolle vernieuwingen die zij heeft doorgezet. Later als interim regiomanager heb ik erg prettig en goed samengewerkt met Jacqueline. Haar enorme betrokkenheid, de onvoorwaardelijke steun en haar oplossingsgericht denken heb ik altijd enorm gewaardeerd. Daarnaast is Jacqueline een vriendelijk, positief en inspirerend mens.

Roland Schut

Met Jacqueline samenwerken is een feest. We maken niet alleen een mooi product, maar ook plezier. Jacqueline luistert goed. Wat ik in haar zonder meer bewonder, is haar ondernemersgeest, haar durf en zakelijke inslag.

Hille Takken

Ik heb Jacqueline in 2003 aangenomen als hoofd personeelszaken bij ASKO. Eind 2012 heb ik haar gevraagd voor mijn outplacementtraject. Het traject werd ingevuld door een team van specialisten en Jacqueline coördineerde het team. Zij wekt vertrouwen, is integer, weet te stimuleren, durft de spiegel voor te houden, stelt de juiste vragen. Ze is veelzijdig en heeft een gedegen kennis van alle mogelijke aspecten welke je kan tegenkomen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze heeft een rotsvast vertrouwen in het uiteindelijke resultaat. Het team van specialisten is een professionele setting, personen die allen bijdragen aan het gewenste resultaat. Het is effectief en prettig om op deze wijze de verschillende disciplines te ondergaan, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot resultaat.

Joop Overmars

Pin It on Pinterest