Contact opnemen met overleden personen: hoe?

Contact opnemen met overleden personen: hoe?

Er zijn veel mensen die geloven dat het mogelijk is om contact te maken met overledenen. Sommigen vinden het onzin, terwijl anderen het de moeite van het onderzoeken waard vinden. Er zijn een aantal verschillende media die gebruikt kunnen worden om met de andere kant te proberen te communiceren, zoals seances, Ouija borden en medium readings. Sommige mensen geloven ook dat je contact kunt maken door eenvoudigweg te denken aan de persoon die je wilt bereiken. In dit artikel leest u meer over de verschillende manieren om mogelijk te communiceren met overledenen.

Seances

Een seance is een bijeenkomst van mensen die samenkomen om te proberen te communiceren met de geesten van de doden. Het medium zit meestal in het midden van de groep, en de deelnemers zitten om haar of hem heen. Het medium kan verschillende methoden gebruiken om proberen contact te maken met de geesten, zoals tafel draaien of automatisch schrijven. Sommige mediums beweren dat zij de geesten kunnen zien en met hen kunnen praten, terwijl anderen zeggen dat zij hun aanwezigheid alleen kunnen voelen.

Ouija borden

Ouija borden zijn een ander hulpmiddel dat mediums gebruiken om te proberen met de doden te communiceren. Ze bestaan meestal uit een houten plank met het alfabet, cijfers en de woorden “ja” en “nee” erop gedrukt. Een planchette, een klein driehoekig stukje hout, wordt gebruikt om boodschappen van de geesten te spellen. Sommige mensen geloven dat Ouija borden gevaarlijk zijn en kwade geesten in je huis kunnen toelaten, terwijl anderen denken dat ze gewoon een manier zijn om met de doden in contact te komen.

Wat denk jij? Zijn Ouija borden een onschuldige manier om in contact te komen met overleden geliefden, of denk je dat ze te riskant zijn?

Medium readings

Medium readings zijn een manier om met de doden te communiceren. In een medium reading probeert het medium contact te maken met de geesten van de doden en wat zij zeggen door te geven aan de persoon die de reading aanvraagt. Mediums kunnen ook boodschappen van de doden ontvangen voor andere mensen.

Veel mensen geloven dat medium readings een manier zijn om in contact te komen met overleden dierbaren. Zij kunnen troost vinden in het opnieuw horen van hun geliefden, of zij willen gewoon weten wat er met hen is gebeurd nadat zij zijn overleden. Sommige mensen geloven ook dat medium readings afsluiting kunnen geven na een overlijden.

Anderen zijn er niet van overtuigd dat medium readings echt zijn, en denken dat ze niets meer zijn dan een manier om mensen valse hoop te geven.

Wilt u graag in contact komen met een medium? Op www.astroangels.nl kunt u chatten met diverse mediums.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *